Slider

Architect in Oss

Ben je op zoek naar een architect in Oss? Wij van JVAI, Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs, staan graag voor jou klaar met ons architectenbureau! Wij hebben al vele projecten waarbij we nieuwe woonhuizen, wijken, tandartsenpraktijken, sportscholen, kantoren en nog veel meer hebben ontworpen achter de rug! Wij zijn de particuliere en de professionele markt van dienst waardoor wij een zeer brede markt bereiken en ervaring hebben met veel verschillende projecten!

Onze werkwijze wordt gekenmerkt doordat wij ‘klein’ blijven maar wel ‘groot’ denken. Doordat wij elkaar al sinds onze studietijd kennen en al lange tijd samenwerken, voelen wij elkaar blindelings aan en kunnen we snel schakelen in diverse fases van het idee, ontwerp, uitwerking, uitvoering en begeleiding. Bij elk project staan wij voor architectuur op maat. Dit komt ook terug in onze visie! Ben je geïnteresseerd in onze diensten maar wil je eerst een voorproefje zien van onze eerdere projecten? Bekijk dan ons portfolio!

Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Het deskundige architectenbureau in Oss

Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor verschillende soorten architectuur. De werkzaamheden waar wij ons voornamelijk mee bezig houden zijn particuliere woningbouw en projecten voor verschillende woningbouwverenigingen. Daarnaast staan wij ook open voor afwisselende projecten zoals het ontwerpen van sportgebouwen en kun je bij ons terecht voor wat interieur gerelateerde zaken. Onze architectuur in Oss staat voornamelijk voor deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Over onszelf

Wij zijn Maarten Janssen en Edwin Verkuylen, beter bekend als Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs. Wij kennen elkaar van de MTS in Oss en hebben sindsdien tijdens onze verdere studie- en werklevens nauw contact gehouden. Maarten Janssen heeft na zijn studie als architect voor verschillende bekende architectenbureaus gewerkt. Door de jaren heen werkten wij samen aan elkaars projecten en hebben op een gegeven moment besloten om onze krachten definitief te bundelen en verder te werken als team onder de naam JVAI. De komende zaken vinden wij erg belangrijk in onze dienstverlening:

  • Opkomen voor onze klanten;
  • Scherpe prijzen;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding;
  • Deskundige en onafhankelijke werkwijze;
  • Naamsbekendheid.

Wil je meer informatie over JVAI?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten voor architectuur in Oss? Dan kun je direct een offerte aanvragen! Mocht je voorafgaand nog vragen hebben, kun je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al jouw vragen zo snel mogelijk. Voor een offerte en vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Contact Portfolio