Slider

JVAI is jouw architect in Uden

Naast Den Bosch kun je ons ook inschakelen als je een architect nodig hebt in Uden. Heb je net een huis gekocht in Uden en ben je als nieuwe huiseigenaar benieuwd wat de mogelijkheden zijn met jouw woning? JVAI, Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs, verbouwt jouw woonhuis tot het mooiste stulpje voor jou en je gezin. Wij helpen je met ieder gedeelte van het traject: het idee, alle ontwerpen, de uitwerking, uitvoering en deskundige begeleiding.

De mooiste architectuur in Uden

Dankzij de architect van JVAI staat jouw huis straks bekend als een van de mooiste architectuur van Uden. Nieuwsgierig geworden naar eerdere projecten van JVAI? In ons portfolio zie je vele voorbeelden van schitterende architectuur in Uden en omgeving. Kijk zeker eens naar de andere woonhuizen die JVAI ontworpen heeft.

Architectenbureau voor Uden en omgeving

JVAI is hét architectenbureau voor de inwoners van Uden. Onze visie luidt: klein blijven en groot denken. Daarnaast laten wij gangbare denkbeelden los. We zijn stijlkritisch en tonen lef. Wij zoeken pragmatisch naar harmonie en optimale resultaten. Wij maken als architect ‘gewoon’ mooie gebouwen.

Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Particuliere architectuur en commerciële architectuur

JVAI biedt particuliere architectuur aan in Uden, maar wij zijn ook actief op de professionele markt. Dat wil zeggen dat wij niet alleen opdrachten in de particuliere woningbouw aannemen. Woningbouwverenigingen kunnen ons ook inhuren als architect. Sinds kort zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van sportgebouwen. Wij doen ook kleine opdrachten voor interieur, al blijft onze focus op exterieur.

Verbouwing architecten te Uden

Dus ben je in Uden of in Den Bosch op zoek naar architecten die jouw huis een vakkundige verbouwing kunnen geven? JVAI staat graag voor je klaar.

Onze manier van werken:

  • Wij komen op voor onze klanten
  • Een uitgebreid voortraject
  • Snelle service
  • Scherpe prijzen
  • Oog voor detail
  • Uitmuntende kwaliteit en deskundigheid
  • Gevoel voor ruimte
  • Altijd de volle aandacht voor onze klanten

Dankzij deze manier van werken en door korte communicatie met de klant, zijn wij in staat om snel acties uit te zetten en te verbinden aan de verschillende fases van uitwerking en bouw.

Hoe neem je contact op?

Ben je overtuigd van onze diensten en wil je graag een samenwerking met ons aan gaan? Vraag dan een intakegesprek bij ons aan! Heb je nog vragen of meer behoefte aan informatie? Vul dan ons contactformulier in.

Contact Portfolio

Contactgegevens

Contact opnemen

Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Contact opnemen?
06 482 185 19
info@jvai.nl